Berry Alloc høytrykkslaminat: verdens sterkeste gulv

De åtte ulike dekorene har varierende trestrukturer, vakker design og en elegant, oljet finish. Denne kolleksjonen utstråler den beroligende følelsen naturen gir, og har styrken til å takle alt livet har å by på.

Det er lett å merke hvordan den majestetiske norske naturen har inspirert BerryAllocs høytrykksgulv. Ikke bare tåler høytrykksgulvene tøff bruk, men de er usedvanlig vakre og gjør det enkelt å skape lune og vakre rom.

Disse slitesterke gulvene oser av harmoni og eleganse. De er de tøffeste på markedet og har vunnet prestisjetunge kontrakter som Heathrow flyplass eller Milan 2015 Universal-utstillingen. Perfekt egnet for områder med høy trafikk og travle miljøer, men også perfekt hjemme.

BerryAlloc setter kvalitet og design i høysetet fordi du fortjener det beste. Åpne opp for glede innendørs med høytrykksgulvene i kolleksjonene Orginal, Grand Avenue og Grand Majestic.
I tillegg til det faktum at Berry Allocs høytrykkslaminatgulv er de sterkeste i verden, er det mange andre grunner til å velge et høytrykkslaminatgulv i hjemmet ditt. Klikk her for å lese mer